KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

 

Zarządzenie nr 19/2019 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie wprowadzenia regulaminu półkolonii zimowych „EkoFerie z MDK” z dnia 30 grudnia 2019 r.

Zarządzenie nr 16/2019 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie wprowadzenia regulaminu konkursu plastycznego „ANIOŁ MOJEGO MIASTA”

Zarządzenie nr 12/2019 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 19 czerwca 2019 r. w sprawie wprowadzenia regulaminu konkursu plastycznego „Maskotka Miasta Brzeziny”

Zarządzenie nr 10/2019 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 26 kwietnia 2019r. w sprawie wprowadzenia regulaminu imprezy masowej pod nazwą „BRZEZINY FEST 2019”

Zarządzenie nr 1/2019 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 2 stycznia 2019r. w sprawie ustalenia zasad  przyjmowania, opłacania, rozliczania i kontroli ogłoszeń, reklam, artykułów sponsorowanych w „Brzeziński Informator Samorządowy”


Zarządzenie nr 15/2018 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 19 listopada 2018. w sprawie powołania komisji przetargowej

Zarządzenie Nr 5/2018 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie wprowadzenia dnia wolnego


Zarządzenie Nr 14/2017 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie zamieszczania reklam w kalendarzu miejskim na rok 2018 - strona 1

Zarządzenie Nr 14/2017 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie zamieszczania reklam w kalendarzu miejskim na rok 2018 - strona 2

Zarządzenie Nr 13/2017 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach w sprawie powołania komisji przetargowej


 Zarządzenie Nr 16/2016 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 29 listopada 2016 r. w sprawie wprowadzenia planu finansowego

Załącznik do Zarządzenia nr 16 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 29 listopada 2016 r.

Zarządzenie Nr 14/2016 Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 10 października 2016 r. w sprawie powołania komisji przetargowej

Zarządzenie Nr 14/2016 [wynajem] Dyrektora Centrum Promocji i Kultury w Brzezinach z dnia 10 października 2016 r. w sprawie powołania komisji przetargowej

Podmiot udostępniający informację:
Miejski Dom Kultury w Brzezinach
data: 10-07-2020
data: 10-07-2020
data: 10-07-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 10-07-2020 - Edycja treści
  • 16-06-2020 - Edycja treści
  • 09-05-2020 - Edycja treści
  • 18-03-2020 - Edycja treści
  • 21-02-2020 - Edycja treści
  • 28-01-2020 - Edycja treści
  • 31-12-2019 - Edycja treści
  • 17-10-2019 - Edycja treści
  • 06-05-2019 - Edycja treści
  • 29-01-2019 - Edycja treści
  • 20-11-2018 - Edycja treści
  • 18-04-2018 - Edycja treści
  • 24-01-2018 - Edycja treści
  • 13-10-2017 - Edycja treści
  • 21-06-2017 - Edycja treści
  • 10-10-2016 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 612