KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Struktura własnościowa, majątek

Miejski Dom Kultury posiada prawo użytkowania nieruchomości położonej w Brzezinach przy ul. H. Sienkiewicza 10/12 składającej się z dwóch działek gruntu oznaczonych numerami 2834/1 i 2834/4 o łącznym obszarze 4.052 m 2, dla której Sąd Rejonowy dla Łodzi - Śródmieścia w Łodzi XIX Wydział Zamiejscowy Ksiąg Wieczystych z siedzibą w Brzezinach prowadzi księgę wieczystą LD1B/00017614/2, przy czym wykonywanie tego prawa zostało ograniczone do części opisanej wyżej nieruchomości, która jest użytkowana przez Telekomunikację Polska S.A. tj. części działek gruntu nr 2834/1 i nr 2834/4 wraz ze znajdującymi się na nich budynkami, o łącznej powierzchni użytkowej 1.972,02 m2, wyliczonej przez odliczenie od łącznej powierzchni użytkowej  powierzchni 257,39 m 2 użytkowanej przez Telekomunikację Polska S.A.

Działki zabudowane są następującymi obiektami:

budynkiem biurowo - technicznym o powierzchni użytkowej 1.938,31 m2  o powierzchni zabudowy 797 m2.

budynkiem garażowym o powierzchni użytkowej 291,1 m2 o powierzchni zabudowy 349 m2.

Podmiot udostępniający informację:
Miejski Dom Kultury w Brzezinach
data: 28-01-2020
data: 28-01-2020
data: 28-01-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 28-01-2020 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 487